BEIMER: EEN PROFESSIONELE EN FLEXIBLE PARTNER

Betrokkenheid en een snelle reactie op marktontwikkelingen.

Beimer Meat BV is op 27 april 1957 opgericht. In eerste aanzet is begonnen met het slachten van runderen in Enschede. De locatie is nu specifiek ingericht voor de productie van rundvlees en heeft een verwerkingscapaciteit van 900 ton vlees per week. De gecontroleerde constante grondstoftoevoer komt van geselecteerde toeleveranciers. Op deze productielocatie werken ruim 140 medewerkers. Het vlees wordt door ons eigen wagenpark gedistribueerd naar nationale retail en internationale klanten.

Het vrieshuis met  shocktunnel, stelt ons in staat diverse producten direct uit voorraad te leveren. Het afzetgebied reikt van Zweden tot Spanje en van Ierland tot Rusland en nog verder. We produceren vlees in blok ready snit, zowel gevliesd als semi-pare. Ook convenience food en gemalen producten in consumentenverpakkingen behoren tot ons assortiment.

Platte structuur

Onze organisatie wordt gekenmerkt door een platte structuur, die garant staat voor persoonlijk contact, hoge mate van betrokkenheid en een snelle reactie op marktontwikkelingen. Beimer Meat B.V. heeft als doelstelling zich als een professionele, flexibele partner op te stellen en zich als zodanig verder te ontwikkelen.